ОРГАНСКИ БИСКВИТИ ЗА БЕБИЊА И ДЕЦА, ДОСТАПНИ ВО МАРКЕТИТЕ НА ДМ

Зошто серумите се моќни сојузници на кожата?

Едноставно кажано, серумите се моќни сојузници на кожата. Исполнети со концентрирани дози на активни состојки, овие еликсири можат да ублажат низа проблеми, од темни дамки до брчки. Дури и ако немате некои специфични проблеми, сепак секој има потреба од  антиоксидантен серум наутро за да се заштити од дневните агресори. За да се справите со специфични проблеми, побарајте ги овие производи:

Корисни совети

Пред употреба внимателно прочитајте ги упатствата на етикетата.


Exit mobile version