Правила на користење

Со овие Услови за користење се опфатени сите страници и содржини на medicinskisovet.mk (во понатамошниот текст: Медицински совет) и со самото користење на било кој дел од овој интернет портал се смета дека корисникот ги прифаќа овие Услови за користење.

Медицински совет го задржува правото на измена на овие Услови за користење без претходна најава.

Авторско право
Содржините кои се објавени на Медицински совет може да се користат само за лично информирање на корисниците. Забрането е преземање или копирање на авторски содржини или дел од авторски содржини (текстови, фотографии, видеа) без претходна писмена дозвола од редакцијата на Медицински совет.

Секое преземање на содржините на medicinskisovet.mk , односно нивно користење, без писмена согласност од страна на Медицински совет, е недозволиво и се наплаќа. Цените за преземање на содржините на Медицински совет изнесуваат:

15,000.00 денари (+ДДВ) за текст, артикл, статија;
7,500.00 денари (+ДДВ) за фотографија.
Со самото објавување/преземање, оној што неовластено ќе ја објави содржината се согласува со овие услови и се согласува, покрај граѓанска одговорност за стореното дејство, да му се изврши наплата на преземената содржина согласно горенаведениот ценовник.

Доколку сметате дека вашето авторско право е повредено ве молиме известете не на [email protected] .

Back to top button