Категорија: Фармација

м-р фарм. Стефанија Илиева: Вашата аптека за патување

м-р фарм. Стефанија Илиева: Вашата аптека за патување

Стручна Помош, Фармација

Со топлото време доаѓаат и се почестите патувања, исполнети викенди на планини и одмори, за кои мораме претходно добро да се подготвиме. Аптеката за патување ... Повеќе