Категорија: Нега на Тело

Како да научиме да не го допираме лицето за време на Covid-19 пандемијата

Како да научиме да не го допираме лицето за време на Covid-19 пандемијата

Кога центарот за контрола и превенција од болести издаде пакет на мерки за заштита меѓу кои беше и да не се допираат лицето, устата и ... Повеќе

Ефикасни маски за лице кои може да ги направите во домашни услови

Ефикасни маски за лице кои може да ги направите во домашни услови

Секоја втора жена во светот има проблеми со кожата. Без разлика дали станува збор за проблеми со мрсна, сува или кожа со акни, третманот знае ... Повеќе

Серумите се моќни сојузници на кожата

Серумите се моќни сојузници на кожата

Едноставно кажано, серумите се моќни сојузници на кожата. Исполнети со концентрирани дози на активни состојки, овие еликсири можат да ублажат низа проблеми, од темни дамки ... Повеќе

Имате проблем со мрсна кожа и блед тен?-Ние имаме решение за вас

Имате проблем со мрсна кожа и блед тен?-Ние имаме решение за вас

Секоја втора жена во светот има проблеми со кожата. Без разлика дали станува збор за проблеми со мрсна, сува или кожа со акни, третманот знае ... Повеќе

4 придовки за вашата убавина со останувањето дома

4 придовки за вашата убавина со останувањето дома

Состојбата со COVID-19 сите нас нè затвори дома. На почеток ни изгледаше како да е тоа најлошото нешто што може да ни се случи, не ... Повеќе

5 најважни работи за убавина

5 најважни работи за убавина

Погледнете го внимателно списокот на вашите лосиони за нега и убавина, може да содржат различни видови на хемикалии кои можат да бидат штетни за негата ... Повеќе

Бадемовото масло е симбол за нега на телото

Бадемовото масло е симбол за нега на телото

Бадемовото масло е симбол за козметика. Има омекнувачки ефект врз кожата и косата. Брзо се апсорбира и затоа е популарно кај масажерите, ја направи масажата ... Повеќе